Η Εταιρία μας

Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά κορυφαίες ευρωπαϊκές βιομηχανίες στον τομέα των εμπορικών και βιομηχανικών ψυκτικών θαλάμων και ψύξης έχοντας υλοποιήσει σημαντικά έργα στην Ελλάδα και στις βαλκανικές χώρες.

Εταιρικό Προφίλ

Η ΓΡΑΤΣΙΑΤΟΣ-ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ιδρύθηκε το 1994 και σήμερα κατατάσσεται στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της στην Ελλάδα, έχοντας μια επιτυχημένη πορεία πολλών ετών στην εκτέλεση απαιτητικών ψυκτικών έργων στον τομέα της μαζικής εστίασης και της βιομηχανικής ψύξης. Αντικείμενο της εταιρείας είναι η εισαγωγή και διανομή στην ελληνική αγορά ψυκτικών θαλάμων – ψυκτικών μηχανημάτων εμπορικής – βιομηχανικής χρήσης καθώς επίσης και αεροκουρτίνες φορτηγών ψυγείων.

Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά την κορυφαία ευρωπαϊκή βιομηχανία στον τομέα της επαγγελματικής ψύξης EPTA- MISA έχοντας υλοποιήσει σημαντικά έργα στην Ελλάδα και στις βαλκανικές χώρες. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μελέτη, προμήθεια και συντήρηση ψυκτικών θαλάμων και ψυκτικού εξοπλισμού για εστιατόρια, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, επιχειρήσεις τροφίμων, φαρμακευτικές εταιρείες, εγκαταστάσεις ενόπλων δυνάμεων, δημοτικές αγορές, αγροτικές εγκαταστάσεις και πολλές άλλες επιχειρήσεις μαζικής εστίασης.
Το τεχνικό μας τμήμα στελεχώνεται από άριστα εκπαιδευμένα ψυκτικά παρέχοντας άμεσο σέρβις σε επαγγελματίες ενώ παράλληλα ετήσια συμβόλαια συντήρησης και άμεσης επέμβασης προκαθορισμένου χρόνου ολοκληρώνουν το πεδίο της τεχνικής μας υποστήριξης.

Η ΓΡΑΤΣΙΑΤΟΣ-ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ήταν ο αποκλειστικός προμηθευτής όλων των ψυκτικών θαλάμων και ψυκτικών εγκαταστάσεων στην κουζίνα του Ολυμπιακού Χωριού της Αθήνας κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και έχει αναλάβει πλήθος παρόμοιων έργων σε οργανισμούς και εταιρείες του ιδιωτικού και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Από το 2005 η εταιρεία μας αναπτύσσει ένα δίκτυο χονδρικής μέσω αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.

Το 2022 εισάγουμε κατά αποκλειστικότητα στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά  τις Αεροκουρτίνες φορτηγών ψύξης για εξοικονόμηση ενέργειας 30% – 50%.

Τομείς Δραστηριότητας

Προϊόντα

Previous
Next

Βιομηχανική Ψύξη

Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα σε ψυκτικούς θαλάμους υψηλής ποιότητας. 

1. Βιομηχανική Ψύξη & Αποθήκες ψυκτικών εγκαταστάσεων
2. Φαρμακευτικά προϊόντα / Εργαστηριακοί Χώροι Ελεγχόμενης ατμόσφαιρας
3. Σούπερ μάρκετ & Mini Μάρκετ
4. Αγροτικές – στρατιωτικές εγκαταστάσεις
5. Βιομηχανίες τροφίμων – Κέντρα Logistics – Εγκαταστάσεις εστίασης
6. Εγκαταστάσεις επεξεργασίας & αποθήκευσης πουλερικών
7. Επεξεργασία θαλασσινών και αποθήκευση
8. Εγκαταστάσεις επεξεργασίας και αποθήκευσης κρέατος
9. Εγκαταστάσεις αποθήκευσης & επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών
10. Container ψυκτικής αποθήκευσης

Εμπορική Ψύξη

Ειδικευόμαστε στο σχεδιασμό, την προμήθεια και την εγκατάσταση τυποποιημένων και κατά παραγγελία ψυκτικών θαλάμων όλων των μεγεθών. Συντηρήσεις – Καταψύξεις για όλο τον κλάδο της εστίασης και της ψυκτικής αποθήκευσης.

Διατηρήστε τα προϊόντα σας στη σωστή θερμοκρασία για να εξασφαλίσετε ποιότητα και ασφάλεια.

Από προκατασκευασμένους, εύκολους στην εγκατάσταση ψυκτικούς θάλαμους έως ειδικές εγκαταστάσεις σχεδιασμένες για τις δικές σας ανάγκες.  Παρέχουμε ποιοτικές λύσεις που εξασφαλίζουν στην εμπορικής σας επιχείρηση την ασφαλή της λειτουργία.

Previous
Next
Scroll to Top