ΓΡΑΤΣΙΑΤΟΣ-ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - Εταιρικό Προφίλ


Η ΓΡΑΤΣΙΑΤΟΣ-ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ιδρύθηκε το 1994 και κατατάσσεται σήμερα μεταξύ των ηγετικών εταιρειών του κλάδου της στην Ελλάδα, έχοντας διαγράψει επιτυχημένη πορεία πολλών ετών στην εκτέλεση απαιτητικών ψυκτικών έργων στο χώρο της μαζικής εστίασης και της βιομηχανικής ψύξης. Αντικείμενο της εταιρείας είναι η εισαγωγή και διάθεση στην Ελληνική αγορά ψυκτικών θαλάμων και ψυκτικών μηχανημάτων εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης.

Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές βιομηχανίες στο χώρο της επαγγελματικής ψύξης MISA και TECHNOBLOCK έχοντας υλοποιήσει σημαντικά έργα στην Ελλάδα και σε χώρες της Βαλκανικής. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μελέτη, προμήθεια και συντήρηση ψυκτικών θαλάμων και ψυκτικών μηχανημάτων για εστιατόρια, αρτοποιεία ,ζαχαροπλαστεία ,κρεοπωλεία ,Νοσοκομεία, ξενοδοχεία, επιχειρήσεις τροφίμων, φαρμακευτικές εταιρίες ,εγκαταστάσεις ενόπλων δυνάμεων, δημοτικές αγορές , αγροτικές εγκαταστάσεις και πολλές άλλες επιχειρήσεις στο χώρο της μαζικής εστίασης.
Το τεχνικό μας τμήμα στελεχώνεται από άριστα εκπαιδευμένους ψυκτικούς παρέχοντας άμεσο σέρβις στους επαγγελματίες ενώ παράλληλα ετήσια συμβόλαια συντήρησης και άμεσης επέμβασης προκαθορισμένου χρόνου συμπληρώνουν τον τομέα της τεχνικής μας υποστήριξης.

Η ΓΡΑΤΣΙΑΤΟΣ-ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ήταν ο αποκλειστικός προμηθευτής όλων των ψυκτικών θαλάμων και ψυκτικών εγκαταστάσεων της κουζίνας του Ολυμπιακού Χωριού της Αθήνας κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 ενώ έχει αναλάβει πληθώρα αντίστοιχων έργων σε οργανισμούς και επιχειρήσεις του ιδιωτικού και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Από το 2005 η εταιρεία μας αναπτύσσει δίκτυο χονδρικής πώλησης ψυκτικών θαλάμων μέσω αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.